Gouda - Getuigen gezocht na explosie Gouda

Gouda - Getuigen gezocht na explosie Gouda

Bij een horecagelegenheid aan de Aaltje Bakstraat heeft in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 juni een explosie plaatsgevonden. De nacht ervoor vond hier ook een explosie plaats.

De explosie is omstreeks 04.05 uur gemeld. Voor zover bekend raakte niemand gewond, wel raakte het pand beschadigd.

Iets gezien?

De toedracht van de explosie wordt onderzocht en de politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u in de nacht van 12 op 13 juni voor, tijdens of na de explosie iets opvallends gezien in de omgeving van de Aaltje Bakstraat? Of heeft u op een andere manier informatie die van belang kan zijn in dit onderzoek, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het ons weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.

Gevaarsetting

Explosieven zoals zwaar illegaal vuurwerk, jerrycans met brandbare vloeistof of zelfgemaakte explosieven horen niet thuis in de openbare ruimte. Deze zorgen voor levensgevaarlijke situaties voor omwonenden, ondernemers, voorbijgangers en hulpverleners.

Melden helpt!

Als je verdachte situaties ziet, bel dan altijd 112. Heb je informatie over (de achtergrond van) de explosie? Meld het dan ook! Bel de opsporingstiplijn 0800-6070. Tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of vul het onderstaande tipformulier in.