Vermist - Lammechienus (Lammert)

Vermist - Lammechienus (Lammert)

We zijn op zoek naar de 81-jarige Lammechienus, roepnaam Lammert, die sinds woensdag 24 juli vermist is. Lammechienus is op die dag rond 13:30 uur voor het laatst gezien aan de Dr. Bekenkampstraat in Ter Apel, waar hij verblijft. Hij verplaatst zich met een scootmobiel en hij is zeer waarschijnlijk gekleed zoals op de foto. Weet u waar hij is? Laat het ons dan weten.

We maken ons zorgen om de gesteldheid van Lammechienus. Vanwege zijn gezondheid is hij gebonden aan zijn scootmobiel (Solo Elegance, champagne-grijs-bruinachtige kleur). Hij gaat er wel eens op uit en verblijft dan in de omgeving van Ter Apel, Sellingen, Musselkanaal, Roswinkel, Emmer-Compascuum en Haren (Duitsland). Hij komt dan vaak rond 20:30 uur thuis. Het is echter ongebruikelijk dat hij ’s nachts niet thuis is. We houden er rekening mee dat hij in deze omgeving verblijft, maar het kan ook zijn dat Lammechienus verder weg is gereden. 

Lammechienus was op het moment van z’n vermissing gekleed zoals op de foto. Hij droeg dus een donkergekleurd vest en een hoedje. Mogelijk heeft hij ook meerdere keycords om z’n nek. 
Weet u waar Lammechienus op dit moment is? Bel dan 112. Heeft u andere informatie of tips over de vermissing van Lammechienus? Bel dan de opsporingstiplijn op 0800-6070.


Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.


2024199925
Wed Jul 24 13:30:00 CEST 2024
Ter Apel
titelLammechienus
geslachtMan
roepnaamLammert