Tilburg - Man misdraagt zich in supermarkt

Tilburg - Man misdraagt zich in supermarkt

Een 56-jarige Tilburger heeft zich volgens omstanders en personeel vanmorgen misdragen in een supermarkt in Tilburg. Hij ging op agressieve toon op korte afstand van een winkelende vrouw staan, probeerde bier te stelen, weigerde te vertrekken en bespuugde een medewerker vol in het gezicht. Hij werd door de politie aangehouden. Hij is vastgezet. Hij wordt verdacht van (poging) zware mishandeling en belediging.

Zeeland-West-Brabant

In een supermarkt in Tilburg Zuid winkelde vanmorgen omstreeks 10.40 uur een vrouw met haar kind. Plotseling rende een andere bezoeker op haar af en ging op korte afstand voor haar staan daarbij schreeuwend dat ze te dicht bij haar kind liep. De geschrokken vrouw deed een stap achteruit en zei tegen de man dat hij afstand moest nemen. Direct reageerde een medewerker van de winkel die de man aansprak en hem vertelde dat hij moest vertrekken vanwege zijn agressieve gedrag en het niet naleven van de 1½ meter regel die ingevoerd is vanwege de Coronacrisis. Hierop pakte de man enkele biertjes en liep daarmee zonder af te rekenen voorbij de eerste kassa.


Tegenhouden

Een medewerker hield de man tegen en pakte de biertjes af. Hierna weigerde de man te vertrekken ondanks dat dit tot drie keer toe officieel gevorderd werd. De man bleef schreeuwen waarna hij een leidinggevende vol in het gezicht spuugde. Hierna rende hij weg maar werd door het personeel ter hoogte van de uitgang tegengehouden. Agenten hebben de man overgenomen en aangehouden. Het geschrokken slachtoffer heeft direct zijn gezicht met water en alcohol gewassen. Hij heeft aangifte gedaan.