Den Haag - Rotterdam - Vermiste Mohamed Anaya uit Rotterdam in Team West

Den Haag - Rotterdam - Vermiste Mohamed Anaya uit Rotterdam in Team West

In de uitzending van vanavond wordt uw aandacht gevraagd voor de vermissing van Mohamed Anaya uit Rotterdam. Hij is sinds vrijdagmiddag 14 juni vermist en werd voor het laatst gezien in de wijk IJsselmonde in Rotterdam. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Zijn zwarte Volkswagen Golf GTE is aangetroffen op de Van Vredenburchweg in Rijswijk, vlakbij het tennispark de Hofstede en de sportvelden.

Verder aandacht voor de volgende zaken:

Woninginbraak Teylingerhorstlaan | Wassenaar
Op dinsdag 7 mei vond er een woninginbraak plaats op de Teylingerhorstlaan. Drie woninginbrekers worden getoond op de camerabeelden. De buit bestond uit een MacBook en sieraden.

Ernstige mishandeling door vluchtende winkeldief | Utrecht | Gouda
Door twee mannen werd op zondag 12 mei een winkeldiefstal gepleegd op het Centraal Station in Utrecht. Een van de mannen ging er vandoor en zette het op een lopen. Op zijn vlucht botste hij op een van de trappen tegen een man aan. Het slachtoffer viel daarbij enkele meters naar beneden en  raakte hierbij ernstig gewond. Op de camerabeelden is te zien dat de dader de trein neemt naar Gouda.

Phishing fraude | Den Haag | Rotterdam
Een inwoner uit Den Haag kreeg op dinsdag 26 maart een tekstbericht op zijn mobiele telefoon met het verzoek gegevens van zijn bankpas in te voeren en deze op te sturen. Nadat de bank contact met hem opnam bleek er 3000 euro van zijn rekening te zijn opgenomen. Er worden camerabeelden getoond van een man die meerdere keren betaalt met deze bankpas.

Diefstal champagne | Zoetermeer
Bij een supermarkt in Zoetermeer worden begin april meerdere flessen champagne weggenomen. Er worden camerabeelden getoond van de twee verdachten waarop te zien is hoe zij samenwerken.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Herhaling op ieder uur.
Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.