Beuningen - Gezocht - Explosie – Palinggracht – Beuningen

Aan de Palinggracht in Beuningen bracht iemand ’s nachts een explosief tot ontploffing bij een woning waarin een gezin lag te slapen. Weet jij hier meer over of herken je de verdachte? Tip ons!

De ontploffing vond plaats in de nacht van 27 op 28 mei om 02.30 uur. Een man ging bij de auto staan die naast het huis geparkeerd stond. Op camerabeelden is niet goed te zien wat hij precies deed, maar het lijkt erop dat hij een draad afrolde. Vervolgens vond een enorme explosie plaats, waardoor de voordeur werd weggeblazen en onder meer de auto beschadigde.

Het gezin, een alleenstaande ouder met twee kinderen, is er gelukkig zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Wel zijn zij natuurlijk ontzettend geschrokken.

Mogelijk verband met andere explosie

Het onderzoek naar dit misdrijf is in volle gang. Er is reden om aan te nemen dat deze zaak verband houdt met de explosie die een week eerder plaatsvond bij een woning aan de Julianastraat in Wageningen. Lees verder.

Vragen

  • Beschik jij over camerabeelden van die nacht uit de omgeving van de Palinggracht?
  • Heb jij informatie opgevangen over deze explosie?
  • Heb jij iets verdachts gezien dat met de explosie te maken kan hebben?
  • Herken je de dader? Bekijk ook de bewegende beelden onderaan deze pagina. De beelden zijn niet heel duidelijk, maar misschien herken je de verdachte aan zijn manier van bewegen.

Neem dan contact met ons op! Dit kan ook anoniem (zie ‘Contact’).

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.


2024243292
Tue May 28 00:00:00 CEST 2024
Beuningen

gezocht