Leiden - Man overleden aangetroffen in woning Korte Langestraat, getuigen gezocht

Leiden - Man overleden aangetroffen in woning Korte Langestraat, getuigen gezocht

De politie doet uitgebreid onderzoek naar het overlijden van een 38-jarige man op donderdag 6 juni. Deze man werd in zijn woning aan de Korte Langestraat aangetroffen. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Rond 19.30 uur kreeg de politie een melding van het aantreffen van een overleden man in een woning aan de Korte Langestraat in Leiden. Er werd direct een opsporingsonderzoek gestart om de omstandigheden naar het overlijden te onderzoeken. De politie gaat uit van een misdrijf. De overleden man is een 38-jarige inwoner uit Leiden.

Uitgebreid onderzoek

Omdat er aanwijzingen zijn dat er sprake is van een misdrijf is er onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Het team probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd. De politie onderzoekt daarin meerdere scenario’s.

Onderzoek woning

Specialisten van de Forensische Opsporing hebben uitgebreid onderzoek in en om de woning gedaan. Agenten doen in de directe omgeving van de woning een buurtonderzoek.

Getuigenoproep

Heeft u belangrijke informatie over deze zaak? Of heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Neem dan direct contact op met de politie. Dat kan via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie delen kan ook via het onderstaande tipformulier.