Vlaardingen - Update: 24-jarig slachtoffer overleden na steekincident op het Schoutplein

Vlaardingen - Update: 24-jarig slachtoffer overleden na steekincident op het Schoutplein

Zaterdagmiddag raakte een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond na een steekincident op het Schoutplein. Hij is donderdag overleden aan zijn verwondingen.

Op zaterdag 1 juni omstreeks 14.00 uur ontving de politie een melding van een steekincident aan het Schoutplein in Vlaardingen. Hulpdiensten troffen een slachtoffer, een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aan in een supermarkt aan het Veerplein. Het slachtoffer werd daar door ambulancepersoneel behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Hij overleed op donderdag 6 juni aan zijn verwondingen. 

Aanhoudingen
De politie is gelijk een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident en sprak met getuigen. Ook kijkt de politie naar camerabeelden uit de omgeving. Kort na het incident werd, op basis van een signalement, een verdachte aangehouden. Dit bleek niet de gezochte verdachte te zijn. Door informatie uit het onderzoek kon 's avonds een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan worden gehouden. Hij wordt verhoord door de recherche.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met getuigen van dit steekincident of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek. Was u in de buurt van het Schoutplein of Veerplein in Vlaardingen op zaterdag 1 juni rond 14.00 uur? Was u misschien getuige of heeft u beelden van het incident? Heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie. Dit kan via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.