Gouda - Getuigenoproep vuurwerkbom  bij  kinderdagverblijf

Gouda - Getuigenoproep vuurwerkbom bij kinderdagverblijf

In de nacht van woensdag 25 november wordt aan de Wilhelmina van Pruisenlaan in Gouda een harde knal gehoord. Mogelijk is er een vuurwerkbom afgestoken vlak voor de ingang van een kinderdagverblijf dat daar gevestigd is. Hierdoor is enorme schade ontstaan aan het gebouw. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Na een melding rond 01:30 uur van een explosie bij een kinderdagverblijf troffen agenten daar een vernielde voordeur en gesneuvelde ramen aan. Op het moment van de explosie was er niemand in het gebouw aanwezig. Door buurtbewoners is gezien dat twee jongens in donkere kleding er vandoor gingen in een kleine zwarte auto.

Getuigen gezocht

De politie startte direct een onderzoek en zoekt getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien of gehoord vlak voor, tijdens of na de knal. Heeft u camerabeelden of informatie over eventueel gebruikte voertuigen of de vluchtroute? Ook dan komen we graag in contact met u. Bel 0900-8844. Anoniem uw verhaal doen kan natuurlijk ook. Bel dan 0800 7000 of ga naar Meld Misdaad Anoniem http://www.meldmisdaadanoniem.nl/