Almkerk - Gezocht - Poolse autohandelaar in Almkerk beroofd door nepagenten

Een Poolse autohandelaar wordt door een nepagent beroofd van zijn contante geld dat hij bij zich heeft om in Nederland auto's te kopen.

Een Poolse autohandelaar en zijn broer parkeren in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 september 2020 hun vrachtauto’s op een parkeerterrein bij een bedrijf aan de Almweg in Almkerk. Een metallic donkerblauwe  BMW personenauto draait omstreeks 07.10 uur het terrein op.  Een man met een crèmekleurige broek aan stapt aan de passagierskant uit en spreekt de handelaar aan. Hij zegt van de politie te zijn en wil de papieren zien. De koopman is te goede trouw en neemt de nepagent mee naar de cabine. Hierop vraagt de nepdiender aan de Poolse man of die veel geld bij zich heeft en of hij dat even wil laten zien. De autohandelaar voldoet daar aan waarop de neppolitieman het geld uit zijn handen grist en als een speer naar de BMW rent en weer instapt.

Hierna rijden ze met hoge snelheid het erf af richting de A27. De man die zich voordeed als agent is getint, hij is circa 35 jaar oud en zo’n 1.75 meter lang. Hij droeg die dag een petje, een mondkapje en plastic handschoenen.


1) Wie heeft informatie over de twee mannen die zich tegenover een Poolse autohandelaar uitgeven voor politie agent. 
2) De daders reden in een donkerblauwe metallic BMW van de drie of vijf serie, De auto heeft opvallende velgen met cirkels rondom. In het kenteken zitten mogelijk de letters T, K en N. Was u rond zeven in de buurt van Almkerk. dan heeft u deze auto misschien gezien. Laat het ons dan weten! 


2020231790
Wed Sep 02 00:00:00 CEST 2020
Almkerk

gezocht